Gurović otkrio da ulazi u upravu Zvezde i koje igače nije želeo Duško Ivanović

Proslavljeni srpski reprezentativac Milan Gurović otrkio je da će ući u Upravni odbor Crvene zvezde.

On je to oktrio na gostovanju na K1 televiziji kada je upitan da prokomentariše pojačanja Crvene zvezde Gilespija i Smarta.

Pošto nisam u upravi Crvene zvezde, ali biću, to mogu da otkrijem i biće mi čast da budem deo takvog projekta. Što se tiče Gilespija, da se pitam ne bih ga doveo. Jer, ako nije odgovarao Pablu Lasu u Minhenu, jednom od najboljih evropskih trenera, onda ne treba ni nama. Centar koji sa loptom ne može ništa i ako vidimo da zavisi isključivo od Miloša Teodosića i da drugačije ne može da postigne koš, takav igrač ne zaslužuje da bude u Zvezdi. Kao ni Smart, koji dosad nije pokazao ništa, rekao je Gurović.

Upitan je o šansam Zvezda i Partizana da dobiju A licencu Evrolige.

– Obe ekipe su dobre, samo mi je žao, ako ne dobiju A licencu jer je zaista zaslužuju. Ako pogledamo kakvu sliku šalju u svet, to niko nema. Mogu da kažem da nema, jer sam igrao svuda i ne postoji takva atmosfera. Verovatno su pare te koje će da odluče. Ako gledamo Monako koji ima dobar tim, ali igra u onoj, po meni, školskoj sali, jasno je. Da su to Zvezda i Partizan.

Na kraju je otkrio koji su to igrači nuđeni crveno-belima, ali ih je odbio Duško Ivanović, tadašnji trener.

Nekoliko kadrinalnih grešaka je trener napravio, ne Sferopulos nego onaj pre njega, svi znamo ko je bio. Doveo je neke igrače, a bili su mu nuđeni Hauard i Moneke iz Baskonije. Bili su na spisku i nuđeni. Ivanović ih nije hteo, nisu bili po njihovom ukusu, paradoksalno je što im je sada trener. Duško Ivanović je selektirao ovu ekipu. Sramota je da ti nemaš ekipu konkurentnu za Top 8, uz takvu armiju navijača, završio je Gurović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović nakon potpisivanja ugovora: Diže nas ljubav prema Partizanu!

Danas je Željko Obradović potpisao novi ugovor sa Partizanom, na dve godine. Ovim povodom je organizovana konferencija za medije,...

POVEZANE OBJAVE