Iz Reala besni nakon derbija sa Atletikom

Fudbaleri Real Madrida ispustili su sinoć pobedu u sudijskoj nadoknadi protiv gradskog rivala Atletika, a rezultat je bio 1:1.

Nakon meča Real Madrid je osuo žestoku paljbu po sudiji Hoseu Sančesu Martinesu i njegovim saradnicima. “Kraljevski” tim tvrdi da su oštećeni za čak tri penala u nedelju uveče.

Prvi je morao da dosudi kada je Saul Njuges srušio Lukasa Vaskesa. Očigledan penal, pritome je sudija bio savršeno pozicioniran, ali niti ga je svirao on niti mu je na njega ukazao VAR. Pogledajte, Lukasov pad nakon protivničkog starta je očigledan. Nema tu veštačke inteligencije koja se umešala i naknadno dodala nešto. Sramota je da sudije gledaju na drugu stranu kod ovako evidentnih situacija, tvrde iz Reala.

Takođe, izdvajaju dve situacije sa Džudom Belingemom:

-Prvo ga je srušio Stefan Savić. Englez je bio u akciji proigravanja koja bi ga ostavila samog pred Oblakom, ali tada mu je Crnogorac zabio lakat kako bi ga nepropisno zaustavio. Ovde nemamo o čemu da pričamo, sramota je da ovo nije dosuđeno. Ovo je penal velik kao katedrala! U sledećoj situaciji Belingem je išao na centaršut iz kornera, kada ga je Markos Ljorente onemogućio rvačkim zahvatom. Nazvati ovo “zagrljajem” je pravljenje od ljudi koji to slušaju idiotima i glupanima, a mi to nismo. Džude je izborio dva penala, ali nijedan nije dobio i polako počinje da shvata kakva je La Liga“.

Za kraj, tvrde kako su sudije i u prethodnim utakmicama bile na strani Atletika:

-Svim našim navijačima jasno je da je tri od četiri gradska derbija rešio Atletikov trio Alberola Rohas, Kuadra Fernandez i Sančez Martínez. Za razliku od Atletika, Real ne može da priušti sebi takve igrače“.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA: Dalas na krilima Irvinga i Dončića završio sa Klipersima (VIDEO)

Košarkaši Dalasa slavili su u šestoj utakmici serije protiv Klipersa 114:101 i sa 4-2 u seriji prošli u polufinale...

POVEZANE OBJAVE