Obradović posle Splita: Osećam veliku bruku i sramotu

Partizan je potpuno neočekivano poražen u Beogradu od Splita u okviru ABA lige i tako vezao četvrti poraz u svim takmičenjima.

Posle meča trener Željko Obradović je preuzeo odogovrnost za loš rezultat.

– Izvinjavam se svim koji su došli i gledali ovo naše neverovanto loše izdanje. Kad ekipa ovako izgleda, trener treba da se zapita i preuzme odgovornost i ja ću je preuzeti, kao i uvek, rekao je Obradović. i dodao:

– Čestitam Splitu na aposlutnoj zasluženoj pobedi, Igrali su neuporedivo bolje od nas. Još jednom izvinjenje svim navijačima Partizana što su imali priliku da gledaju ovakvo izdanje tima. Velika sramota i osećam veliku bruku i sramotu.

On je potom objasnio zašto je “odmarao” Kevina Pantera i Pi-Džej Doužera, a izostao je i Uroš Trifunović, kome je prošle nedelje pozlilo u avionu tokom leta iz Nice u Bolonji.

– Iza nas i ispred nas je serija teških utakmica i razmišljao sam da je prilika da se odmore dva igrača. Kevin koji je u velikoj minutaži i Pi-Džej koji ima problem s nogom i zbog toga sam ih sklonio iz tima, plus Trifunović, koji je u procesu da se utvrdi što mu je pozlilo na putu pre neki dan, završio je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Legenda Partizana jasna: Duljaj treba da ostane

Da li će Igor Duljaj ostati trener fudbalera Partizana, biće poznato nakon vanredne sednice Upravnog odbora kluba iz Humske. Partizan...

POVEZANE OBJAVE