OVO JE SIGURNO GADNO ZABOLELO: Murinja je izdala svlačionica Rome, a o njegovoj osveti bruji Italija!

Nedavno je Žoze Murinjo dobio otkaz u Romi, a sve to mu je palo jako teško. Najbolje se to moglo videti u trenucima kada je napuštao trening-centar rimskog kluba.

Nakon nekog vremena na videlo su počeli izlaziti detalji zbog kojih je ‘Speijalni’ navodno dobio otkaz u Romi. Prema tvrdnjama apeninskih medija Murinja je izdala svlačionica.

Osećao je Portugalac da su ga njegovi igrači izdali i da je glavni razlog zbog kojeg je na kraju dobio otkaz, ali se odlučio “osvetiti” na poseban način o kojem bruji Italija.

Otkaz je Murinjo dobio prošlog meseca nakon poraza od Milana. Taj susret je završena rezultatom 3:1 i to je bio zadnji dvoboj u kojem je čuveni trener sedeo na klupi Rome.

Nakon što je dobio otkazumjesto njega je za novog trenera postavljen legendarni kapetan kluba Daniele De Rosi, a sve to su vrlo dobro prihvatili igrači Rome. Baš zbog toga Murinjo smatra da su ga njegovi igrači izdali.

Italijani prenose da je Murinjo sve na vreme shvatio i da je imao poseban način “osvete”. Naime, Portugalac je u ormariću kapitena Rome Lorenca Pelegrinija ostavio prsten koji mu je ekipa poklonila nakon osvajanja Lige Konferencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević izneo očekivanja pred duel sa Vojvodinom, govorio i o bivšim igračima Zvezde u redovima rivala

Nakon dve uzastopne pobede u Večitim derbijima protiv Partizana, fudbaleri Crvene zvezde sutra od 17.30 gostuju Vojvodini u utakmici...

POVEZANE OBJAVE