Situacija sa dolaskom Tompkinsa u Zvezdu jasnija

Nedavno je odjeknula vest da je dugogodišnji košarkaš madridskog Reala Trej Tompkins stigao u Beograd kako bi potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom.

Međutim, ubrzo se saznalo da nije sve tako sigurno jer će zavisiti od specijalizovanih lekarskih pregleda. Na kraju će se izgleda ispostaviti i kao kamen spoticanja.

Naime, kako prenose domaći mediji, utvrđeno je da iskusni krilni centar može da zaigra tek od marta zbog povrede kolena, mnogo kasnije u odnosu na rok za registraciju novih igrača u Evroligi koji ističe za dva dana.

U svakom slučaju ne bi mogao da igra na predstojećim utakmicama protiv Žalgirisa i Bajerna, ali ni na Kupu Radivoja Koraća. Ipak, u takmičenju za Žućkovu levicu svakako postoji ograničenje i neko od stranaca će morati da bude precrtan.

Tompkins je evropsku karijeru započeo u Nižnjem Novgorodu, sa kojim je bio evroligaški hit sezone, a nakon toga je usledilo nekoliko godina u Realu, da bi prethodnu sezonu igrao za Zenit, ali od aprila nije nastupio ni na jednoj utakmici.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON ŠTO JE RAZBIO DENVER: Edvards se poklonio Jokiću

Košarkaši Denvera gube nakon prvog meča polufinala zapadne konferencije. Minesota je napravila brejk 106:99 za vođstvo od 1:0. Kod pobednika se...

POVEZANE OBJAVE