Kanga zove navijače Zvezde: Verujem da će tribine biti ispunjene

Prolećni deo Superlige Srbije se nastavlja za vikend, a Crvena zvezda u subotu od 16.30 na svom stadionu dočekuje Voždovac.

Svoja očekivanja pred prolećni deo izneo je fudbaler ccrveno-belih Gelor Kanga

– Jedva čekam da se vratimo utakmicama na Marakani, jer je to stadion koji me uvek posebno inspiriše i koji je moja fudbalska kuća. Naravno, veliki udeo u tome imaju navijači koje jedva čekam da vidim u subotu. Pauza je potrajala i zaista smo se uželeli takmičarskog fudbala. Želim da osvojimo titulu i smatram da imamo kvalitet za to. Bila bi mi to peta titula u dresu Zvezde i ogromna lična satisfakcija, jer zaista volim ovaj klub. Prvi naredni protivnik je Voždovac koji je mlada ekipa, ali na našem stadionu smo mi favoriti. Odbrojavam dane do subote. Znam i da je ulaz besplatan, tako da verujem da će tribine biti ispunjene – rekao je Kanga za klupski sajt.

Kanga će ponovo sarađivati sa povratnikom na klupu Vladanom Milojevićem.

– Falilo nam je nekoliko igrač na Kipru, tako da ćemo biti još bolji kada se oni priključe. Želim pobedu u subotu i da uz dobru igru krenemo u misiju odbrane titule. Pozivam navijače da dođu, jer sam ih se uželeo. Voleo bih da postignem gol, ali to ko će se upisati u strelce je manje bitno. Ključ je da uz dobru igru dođemo do pobede – zaključio je Kanga.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lepe vesti za Olimpijakos pred treću utakmicu sa Barselonom

Košarkaš Olimpijakosa Kostas Papanikolau će biti spreman za naredni meč koji njegova ekipa igra protiv Barselone u okviru Evrolige. -...

POVEZANE OBJAVE