Nedović otvorio dušu: Nedopustivo, izvinjavam se svim našim navijačima!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet doživeli su u ponedeljak poraz u utakmici 19.kola ABA protiv ekipe Budućnosti. Poraz u Crnoj Gori nije kompromitovao poziciju crveno belih koji čvrsto drže prvo mesto na tabeli 6.kola pre kraja regularnog dela, ali je igra i sve što su prikazali za 40 minuta crveno beli bilo daleko od nivoa kluba.

Zbog toga javnosti je želeo da se obrati prvotimac Nemanja Nedović i to pred važne utakmice u Evroligi, ABA ligi i završnicu Kupa Radivoj Koraća:

– Odigrali smo sinoć izuzetno lošu utakmicu u Podgoricu, možda i najlošiju ove sezone u ABA ligi. Naša igra je bez obzira na izuzetno zgusnut kalendar, bila daleko od nivoa Crvene zvezde u svakom smislu, počev od energije koja je bila daleko do nivoa potrebnog za ovakvu utakmicu. Izvinjavam se svima, našim navijačima, u ime ekipe i svoje lično ime, jer ono u Podgorici nije bio nivo Crvene zvezde. Pozivam naše navijače da dođu i pruže nam podršku u petak protiv Žalgirisa, jer sa drugačijim pristupom i svi zajedno možemo puno do kraja sezone.

Utakmica Crvena zvezda Meridianbet – Žalgiris igra se u petak od 20 časova u Beogradskoj Areni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pored Duljaja još jedan trener napušta Partizan

Igor Duljaj nije jedini koji je napustio klupu fudbalskog kluba Partizan. Duljaj je sinoć smenjen sa pozicije šefa strućnog štaba...

POVEZANE OBJAVE