Oglasio se Petković: Bjelica je lažna žrtva svojih reči i dela

Nekadašni fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković oglasio se saopštenjem povodom dešavanja u jednoj dečjoj igraonici u Beogradu.

Petković je napao košarkaša Nemanju Bjelicu u dečijoj igraonici, kada mu je pretio da će ga izbosti makazama. On je pirvden u ponedeljak, nakon puštanja iz pritvora, oglasio se saopštenjem koje prenosi Telegraf.

-Obraćam se povodom laži koje su pisane prethodnog dana, ali nikome ne zameram jer mediji ne znaju istinu i pozadinu priče! N.B. nije napadnu, već je lično on napadač, lažna žrtva svojih reči i dela. N.B. je poslednja 3/4 meseca konstantno na dnevnom nivou vređao i napadao mene, a ja njega nikada i nigde spominjao nisam. U svojoj odbrani imam mnoštvo njegovih poruka u kojima mene vređa bez ikakvog osnova. Moj prilazak njemu je bio isključivo pitanje zašto mene vređa i spominje svakodnevno kad on nema nikakve veze sa mnom. Za zvezdašku javnost je jako bitno da zna da je on rođeni Partizanovac i da mu sem bivše žene niko u porodici, kao ni on, ne navija za Zvezdu. Izvor je tačan i naravno znate ko. Sve što je rekao je laž, a da budem zadržan u pritivoru zvao je preko veze. A ljude koji su za to urgirali ću ako budem morao javno imenovati u svim medijima. Kao i izjavu advokatice N.B. da će me uništiti. Hvala puno, navodi se u saopštenju Nikole Petkovića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NA EURO ZA 1€

Započnitee sportsku avanturu sa nama i priuštite sebi nezaboravno putovanje koje će ostati zauvijek urezano u vašim uspomenama. Postanite dio...

POVEZANE OBJAVE