VELIKA KRIZA: Novakov rival prekinuo saradnju sa oba velika trenerska imena za kratko vreme!

Sedmi teniser sveta Holger Rune za kratko vreme je ostao bez oba trenera sa kojima je počeo saradnju u poslednjem kvartalu prošle godine.

I to kakvim trenerima. Prvo je raskinuta saradnja sa dugogodišnjim trenerom Rodžera Federera Severinom Lutijem, a sada i sa legendarnim Borisom Bekerom, inače bivšim trenerom Novaka Đokovića.

Želeo bih da vas obavestim da ću se istog trenutka povući sa mesta glavnog trenera Holgera Runea. Počeli smo saradnju sa početnim ciljem da dođemo do završnog ATP mastersa prošle godine, ali nakon toga smo zaključili da je za naš uspeh potrebno da budem mnogo prisutniji nego što mogu. Zbog profesionalnih i privatnih obaveza, ne mogu da pružim Holgeru ono što mu je sada potrebno. Želim mu samo najbolje i uvek ću biti njegov najveći navijač. Iskreno poštujem ono što smo prošli zajedno, naveo je Nemac u saopštenju.

Nedavno je majka danskog tenisera, prilikom odlaska Lutija iz stručnog štaba svog sina, navela slične razloge. Rune važi za jednog od najvećih rivala Novaka Đokovića poslednjih godina, koji je često umeo da mu pravi probleme, ali je već duže vreme u veoma lošoj formi, a na Australijan openu je glatko ispao u drugom kolu od Francuza Artura Kazuksa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VIŠE NEMA NIKAKVE DILEME: Panter i Partizan, sve je jasno!

Pre par dana u medijima se pojavila informacija da će jedan od najboljih košarkaša Evrolige i kapiten Partizana Kevin...

POVEZANE OBJAVE