Zvezda izdala važno saopštenje za navijače pred nastavak sezone

Crvena zvezda u drugi deo prvenstva ulazi sa drugog mesta i juri prednost Partizana od jednog boda.

Novi-stari trener Vladan Milojević pokušaće d a donese treću titulu u svojoj karijeri u Ljutice Bogdana, a u drugi deo sezone se kreće protiv Voždovca na stadionu “Rajko Mitić”. Ekipa “sa krova” je veliki dužnik crveno-belima pošto su ih savladali u prvom delu sezone.

Meč se igra 10. februara od 16.30 časova. Pre toga iz kluba imaju važno saopštenje za navijače.

FK Crvena zvezda obaveštava sve navijače da će kapije stadiona “Rajko Mitić” biti otvorene na prolećnoj premijeri, kada će se crveno-beli sastati sa ekipom Voždovca u subotu, 10. februara od 16 časova i 30 minuta, stoji na sajtu kluba i dodaju:

Zvezdaši su se uželeli fudbala na Marakani, a upravo iz tog razloga, klub je odlučio da obraduje sve one kojima su crveno-bele boje u srcu. Besplatan ulaz na utakmici protiv ekipe iz Zaplanjske je prava prilika da nakon duge pauze navijači pruže podršku fudbalerima Zvezde, ali i požele dobrodošlicu šefu stručnog štaba – Vladanu Milojeviću.

Za utakmicu koja je na programu u subotu od 16 časova i 30 minuta je najavljen spektakl na tribinama, a dolazak svakog navijača je od izuzetne važnosti. Prvotimci Crvene zvezde nastavljaju borbu za sedmu uzastopnu titulu i četvrtu duplu krunu u nizu, a kao i uvek ispunjene tribine Marakane će biti njihov vetar u leđa.

Napominjemo da će kapije stadiona “Rajko Mitić” biti otvorene na duelu protiv Voždovca, s obzirom na to da je prvi meč nakon 79. rođendana kluba, 172. večiti derbi koji je zakazan za 9. mart i tada ulaz neće biti besplatan.

Zvezdaši, vidimo se na Marakani, stoji u saopštenju kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Hauard ima dve ponude za nastavak karijere

U četvrtak je mnogo vesti stiglo vezanih za Markusa Hauarda. Prvo je zvanično dobitnik nagrade "Alfonso Ford" za najboljeg strelca...

POVEZANE OBJAVE