Legendarni fudbaler Reala: Ćavi nije spreman da bude trener Barselone

Legendarni fudbaler Real Madrida Guti izjavio je da trener Barselona Ćavi Ernandes nije dorastao da bude trener tog kluba prenose španski mediji.

Ćavi je u novembru 2021. godine imenovan za trenera Barselone umesto Ronalda Kumana, a pre nekoliko dana najavio je da će na kraju sezone napustiti slavni tim.

-Ćavi jednostavno u ovom trenutku nije spreman da bude trener Barselone. On je dobar stručnjak, mislim da bi u nekom drugom klubu imao bolje rezultate, ali ne može u Barseloni, rekao je Guti, prenosi El Ćiringito.

Guti smatra da je Ćavi bio odličan igrač.

– Odlika dobrog trenera je da se prilagodi igračima, koje ima i od njih izvuče najbolje, a ne da traži da se ekipa prilagodi njemu ili da igra kao što je on igrao dok je bio aktivni fudbaler. To je velika greška koju pravi, objasnio je Guti.

Ćavi je prošle sezone sa Barselonom osvojio La Ligu i Superkup Španije, a taj klub se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli španskog prvenstva sa osam bodova manje od prvoplasiranog Reala.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE