Hanga o meču u Podgorici: Umalo da promašimo i avion

Košarkaši Crvene zvezde su poraženi u okviru ABA lige, od Budućnosti. Na toj utakmici viđeni su i incidenti koje su kreirali domaći navijači.

Naime, meč u Podgorici obeležio je i gotovo 20-minutni prekid, zbog divljanja navijača u hali „Morača“. Na meti je između ostalog bio i mađarski reprezentativac Adam Hanga, koji je o tom incidentu govorio za tamošnju televiziju M1.

Bacili su na mene nekoliko predmeta, novčiće, upaljače, ne znam šta sve još, ali nije trebalo da reagujem. Za 13 godina u Španiji navikao sam na takve scene. Nije trebalo da reagujem, ali utakmica nije krenula u najboljem smeru ni za mene ni za ekipu, sve se poklopilo, to je bio razlog za frustraciju. Osim toga, jedna osoba je čak bacila pivo koje je palo nekoliko metara od mene, pa je utakmica bila prekinuta, teren je morao da se očisti. A potom smo zamalo promašili avion. Bio je to težak dan… rekao je Adam Hanga za mađarski M1.

Crvenu zvezdu u narednom periodu očekuje najpre utakmica 26. kola Evrolige protiv Žalgirisa u Beogradu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Finale Lige Evrope 2028. godine u Beogradu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas pri početku izgradnje Nacionalnog stadiona da će se finale UEFA Lige Evrope igrati 2028. godine u Beogradu. Vučić je...

POVEZANE OBJAVE