HAPPY HOUR SPEKTAKL: Deponuj i osvoji 200 POKLON SPINOVA

Iskoristi priliku, deponuj u Meridianu putem kartice i Mcash-a, čeka te 200 poklon spinova!

Meridian još jednom predstavlja HAPPY HOUR promociju koja će oduševiti ljubitelje slot igara. Pred vama je zabava koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Da li ste znali da je svakog dana od 10 do 15 časova u toku Happy Hour period? Ukoliko uplatite 1.000 ili više DINARA putem kartice ili Mcash-a pruža vam se mogućnost da osvojite bonus na prvi dnevni depozit!

Od vas se traži samo jedno: potrebno je da uplaćena sredstva okrenete na slot/live dealer/poker ponudi u periodu koji je označen kao Happy Hour.

A, kada ispunite potreban uslov na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA! Spinovi se uplaćuju na super popularnoj slot igri Book of Eskimo provajdera Expanse Studios.

Ako još uvek nemate korisnički nalog i vi se možete pridružiti ovoj sjajnoj akciji.

Potrebno je samo da se REGISTRUJETE, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 4.000 DINARA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Budućnost sačuvala “omiljenog šutera”

Košarkaški klub Budućnost još uvek nije doveo nove igrače, ali su zato produžili dvojicu igrača iz prošlosezonskog rostera. Posle Jogija...

POVEZANE OBJAVE