Fransisko ostavio Arenu u šoku: Novi poraz Partizana!

U okviru 26. kola Evrolige, košarkaši Partizana su poraženi od Bajerna rezultatom 78:79.

U prvoj deonici je bio egal, smenjivali su se u poenima, Naneli i Panter su bili raspoloženi u domaćoj ekipi, a sa druge strane kapiten Bajerna, Vladimir Lučić je držao svoj tim u životu.

Ipak, Bajern je u ovim delima igre pokazao veću želju, bili su odlično šuterski raspoloženi, Kaboklo nije pogodio šut za tri poena, a sa druge strane Edvards je doneo nove poene gostujućem timu. Panter je igrao dobro, već je postigao drugu trojku, a u nastavku je polovičan je sa penala bio Danko Branković posle faula Pantera, a potom laki poeni Nanelija. Na kraju prve deonice, Bajern je vodio rezultatom 23:26.

U drugu deonicu je bolje krenuo Bajern, Obst je pogodio posle ofanzivnog skoka za tri poena. Dugo je i u ovoj deonici bio egal, ali sjajni Kaminski je trojkama preokrenuo ovaj period igre i doveo crno-beče u vođstvo od šest poena razlike. Ipak, uspeli su smanjiti gosti, a rezultat na poluvremenu je bio 45:41 u korist Partizana.

U drugo poluvreme crno-beli su krenuli promašajima Nanelija i Jaramaza, Gifaj je bio precizan za dva, a Panter je postigao novu trojku za Partizan. Uspeli su crno-beli da održavaju prednost, pa ubrzo stvorili i dvocifrenu prednost trojkom Nanelija. Ipak uspeo je Bajern da se približi, a rezultat na kraju treće deonice je bio 63:59.

Poslednja deonica je krenula loše i za jedne i za druge, Jaramaz je pogodio uz faul i održavao prednost od četiri poena razlike. Bajern je sa druge strane Ibaka držao u životu, ali kapiten Kavin Panter najbolji kada je najpotrebnije predvodio je napad svog tima. Ipak, Fransisko pogađa trojku, a zatim Avramović gubi loptu i Ibaka zakucava za izjednačenje nakon čega je gtrener Obradovič bio primoran da traži tajm-aut.

Doužer je pogodio dvojku, a zatim je usledio neuspešan napad Bajerna. Ipak opet Doužer postiže nove poene, sve je ličilo na to da će crno-beli ostvariti pobedu u ovom susretu, međutim, Fransisko je u poslednjim sekundama pogodio trojku i doneo veliku pobedu svom timu.

Kevin Panter je sa 22 poena bio najefikasniji u ekipi Partizana, Kaminski je upisao 14, uz sedam skokova, a Doužer i Naneli po 10.

Kod gostiju Fransisko 20, Ibaka 14 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda pustila u prodaju karte za TSC

Fudbaleri Crveni zvezde će u četvrtak dočekati na svom terenu TSC u derbiju 33. kola Superlige Srbije. Crveno-beli su obavestili...

POVEZANE OBJAVE