KLADI SE NA EVROLIGU I ZARADI: Iskoristi najveće kvote u Meridianu i prognoziraj pobendike!

Na redu je novi košarkaški spektakl!

Četvrtak i petak rezervisani su za Evroligu, a to znači da nas čeka pravi košarkaški spektakl i široka ponuda za online klađenje u Meridianu.

Beogradski „večiti rivali“ se još uvek grčevito bore za plasman među najbolje timove i potencijalno fajnal-for elitnog takmičenja, nada još uvek postoji, ali postoji i imperativ pobeda samim tim.

Ove večeri košarkaši Partizana dočekuju ekipu Bajerna, dok će Crvena zvezda Meridianbet u petak igrati protiv Žalgirisa, na svom terenu. I to, naravno, nije sve – čeka nas još nekolicina zanimljivih mečeva, a tim povodom i sportska kladionica Meridian donosi fantastične bonuse i najveće kvote za klađenje.

Za početak, ono što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i odmah dobijate spektakularan bonus dobrodošlice u iznosu od 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO! Nije neophodno da deponujete svoj novac, dovoljno je da kreirate nalog i – bonus je vaš!

A, onda… Ostanite na istom mestu, jer vas čekaju i NAJVEĆE KVOTE:

Efes – Makabi, kec 1.55
Partizan – Bajern, kec 1.30
Valensija – Olimpijakos, dvojka 1.85
Crvena zvezda Meridianbet – Žalgiris, kec 1.55
Panatinaikos – Fenerbahče, kec 1.50

Kompletnu ponudu za klađenje pogledajte OVDE, te se prepustite košarkaškom spektaklu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE