Sferopulos govorio o porazu, spornoj sudijskoj odluci i povredama Teodosića i Lazića

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras u neizvesnoj završnici od Žalgirisa u sklopu Evrolige.

Utiske nakon utakmice izneo je trener crveno-belih Janis Sferopulos.

Bila je teška utakmica, vrlo ujednačena od strane oba tima. Mali detalji su odlučili utakmicu i to je ono što se dogodilo. Mislim da su naši igrači uradili najbolje. Borili su se jako za pobedu. Na kraju, jedna bolja odbrana, neka slobodna bacanja, neke loše odluke u napadu i nesporazumi u odbrani u poslednjih četiri-pet minuta su kreirali ovaj rezultat. Problem je danas što smo igrali bez naša dva plejmejkera i bilo je teško u odbrani i napadu. Ali, morate razumeti da su svi koji su ušli da igraju pomogli. Jako je bitno kako je Jago igrao večeras. Nedostajali su nam Teodosić i Topić, dvojica naših glavnih plejmejkera, rezimirao je Sferopulos.

Na krajnji rezultat uticala je i sporna odluka, kada sudije nisu odreagovale na Evansovo gaženje linije sredine terena.

Ne komentarišem nikada odluke sudija. Ako to učinim, biću kažnjen,. Kao što ste rekli, cela hala je videla nešto i to ne može biti slučajno. Bilo je 20.000 navijača, istakao je trener Zvezde.

Sferopulos je istakao i da postoji mogućnost da na Kupu Koraća bude liše pomoći Miloša Teodosića i Branka Lazića, koji ni danas nisu igrali zbog povreda.

Imao je (Lazić) povredu mišića. Ne znamo kada će igrati, baš kao i Teodosić. Neće igrati protiv Zadra, ne znamo kada će se vratiti. Trenutno su u fazi oporavka i ne znamo hoće li igrati u Nišu, ostavio je dilemu strateg Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE