HITAJU KA TITULI: Inter slavio u Rimu posle mnogo preokreta, defanzivci preuzeli ulogu golgetera (VIDEO)

Fudbaleri Intera savladali su Romu na Olimpiku sa 4-2, u utakmici 24. kola Serije A.

Tako Nerazuri nastavljaju put ka tituli, pošto sada na prvom mestu imaju sedam bodova više od Juventusa. Roma je sa druge strane peta, sa bodom zaostatka za Atalantom, koja je na mestu koje vodi u Ligu šampiona.

Poveli su gosti u 17. minutu golom iskusnog Franćeska Aćerbija, koji se nakon kornera našao na pravom mestu i loptu glavom vratio u gol nakon što je dospela do njega posle gužve.

Izjednačio je Manćini golom glavom nakon centaršuta Lorenca Pelegrinija iz slobodnog udarca u 28. minutu. El Šaravi je u pretposlednjem minutu prvog dela doneo preokret nakon kontre i nove asistencije Pelegrinija.

Međutim, drugo poluvreme je pripalo Nerazurima, koji su pokazali da imaju sve kvalitete za titulu i da su najkompletnija ekipa ove sezone.

Već u 49. minutu došli su do izjednačenja, kada je pogodio Markus Tiram posle ubačene lotpte Darmijana sa desne strane. Samo sedam minuta kasnije Angelino je postigao autogol u žaru borbe upravo sa Tiramom i očas su gosti ponovo vodili.

Sve je rešio Alesandro Bastoni, koji je upotpunio golgeterski bilans defanzivaca na ovoj utakmici. I to na kakav način, u maniru pravog golgetera. Iz drugog plana se našao pred golom protivnika, gde ga niko nije očekivao i rutinski savladao Rui Patrisija po četvrti put ove večeri, nakon dodavanja Arnautovića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LEBRON POSLE PREKIDA CRNE SERIJE: Ako sada izgubimo, završavamo!

Košarkaši LA Lejkersa ove godine su uspeli da izbegnu "metlu" u plej-of duelu sa Denverom. Prošle noći slavili su sa...

POVEZANE OBJAVE