HITNO OGLAŠAVANJE: Zvezda reagovala posle incidenata u Areni

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet poraženi su juče od Žalgirisa u 26. kolu Evrolige.

Sa 10 trijumfa smanjili su šanse za plej-in. Brojne sudijske odluke uticale su na raspoloženje navijača crveno-belih koji su bili besni. Naročito nakon poteza Kinana Evansa.

Bacali su predmete na teren, a klub se oglasio objavom:

KK Crvena zvezda Meridianbet je tokom noći, po hitnom postupku identifikovao više osoba koje su u toku, i po završetku utakmice protiv Žalgirisa, bacila predmete na teren, i u pravcu sudija ovog meča, oštetili tunel i pokušali da naruše fizički integritet pojedinih aktera ove utakmice. KK Crvena zvezda Meridianbet sa žaljenjem konstatuje da su bez obzira na sva dešavanja tokom utakmice, incidenti na kraju utakmice bacili su senku na sve napore kluba da organizuje utakmicu bez incidenata. Klub je u kontaktu sa nadležnim organima koji će nakon što budu prikupljeni svi neophodnu podaci i budu identifikovana sva lica, reagovati u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima dok će klub u skladu sa internim pravilima tim licima oduzeti sezonske karte i zabraniti ulaz na utakmice u organizaciji kluba, objavili su na sajtu.

Zvezda već sutra igra meč ABA lige sa Zadrom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE