Milojević drugi mandat počeo pobedom: Zvezda trijumfovala ali strepela u finišu! (VIDEO)

U okviru 20. kola Superlige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde savladali su Voždovac na stadionu “Rajko Mitić” rezultatom 2:1.

Furiozno su krenuli crveno-beli, Rodić je doveo Zvezdu u prednost već u sedmom minutu, golman Voždovca, Katić je bio nemoćan. Prelep pogodak na jubileju, tačnije 300. utakmici u crveno-belom dresu.

Nije se dugo čekalo na novi gol, samo šest minuta kasnije, domaći su došli do još jednog pogotka. U strelce se upisuje i Piter Olajinka. Kanga je izveo korner, Šljivić šutirao sa Rodićeve pozicije, ali se lopta na kraju odbila do Nigerijca, koji je pogodio za 2:0.

U nastavku je Zvezda kontrolisala meč, ali pred kraj prvog poluvremena Voždovac je nekoliko puta zapretio ali na odmor su crveno-beli otišli sa rezultatom 2:0.

U drugom poluvremenu opao je ritam meča, Popović je dobio udarac prilikom jedne intervencije i završio bez svesti. Utrčala je lekarska ekipa, ali veoma brzo je golman Zvezde došao sebi i pridigao se. Guteša se spremao da uđe u igru, ali pridigao se iskusni cuvar mreže.

Ndijaje je zatresao mrežu posle gužve u šesnaestercu. Ipak, on je poništen nakon što se sudija uverio da je bio prekršaj nad Katićem. Voždovac je uspeo da postigne gol, Nešković je uspeo da pogodi sa nekih 20tak metara, lopta je pogodila nekog od defanzivaca crveno-belih i promenila pravac. Popović je savladan.

Ipak rezultat na kraju meča je ostao 2:1 u korist Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Otkazan sastanak upravnog odbora Partizana

Sednica Upravnog odbora FK Partizan, koja je trebalo da bude održana danas, otkazana je u poslednjem trenutku. Kako javlja Kurir,...

POVEZANE OBJAVE