Milojević nakon pobede govorio o Kanginom napretku, Olajinki, Bukariju, Hvangu, Krasou…

Fudbaleri Crvene zvezde uspešno su pregrmeli prolećnu premijeru pobedom nad Voždovcem.

Vladan Milojević je tako uspešno započeo svoj drugi mandat u šampionu Srbije.

Znali smo da će biti teška utakmica, ne znate u kakvoj je formi ekipa posle napornih priprema. Protivnik radi jako dobro, ima svoj sistem, sa dosta talentovanih igrača. Kad ne date taj treći gol, možete da uvedete utakmicu u neku dramu. Nažalost mi smo je uveli, ali na sreću smo osvojili tri boda koji su nam bili jako važni, rekao je Milojević.

Bukari je stigao tek pred kraj priprema zbog obaveza u reprezentaciji, a malo je falilo i da ode u transferu vrednom 10.000.000 evra. Ipak, donesena je odluka da ostane i Milojević je odmah pokazao da mu je jako važan.

Bukari je kvalitetan igrač, jedan od najboljih u Mozzart Bet Superligi. Sa nama je bio samo nekih sedam dana, ali to su sve pametni igrači, vrlo brzo se uklopio u naš sistem i drago mi je zbog toga. Malo mi je bila nepoznanica kako će sve da iznese, plan je bio da ima manju minutažu, ali sam tok utakmice je uticao da bude na terenu do kraja, objasnio je Zvezdin strateg.

Dobio je i pitanje o potencijalnim problemima kada se Hvang vrati u tim, pošto on i Kanga vole da imaju loptu u nogama.

Nije tako, Kanga je veoma bitan igrač za nas, nekad donosi veoma dobre odluke, u pojedinim trenucima i loše. To je Kanga, igrač koji je stalno na lopti. Mnogo se podigao u odnosu na prvi put kad sam bio, što se tiče treninga, odnosa. On jako voli Crvenu zvezdu, jako voli ovaj klub, tako da nekad odradi neke stvari misleći da može da uradi sve sam, rekao je Milojević, pa dodao:

-I Hvang i Kraso su dva kvalitetna igrača, još se nismo upoznali, imaćemo vremena, očekujemo ih vrlo brzo. Nema kukanja, snaći ćemo se i što pre ih ubaciti u tim, istakao je trener Zvezde.

On je govorio i o poziciji Olajinke, pošto ga je isprobao na više različitih.

Pokušavam igračima da pronađem njihove prirodne pozicije. Svaki igrač ima primarnu i sekundarnu poziciju. Sa njim sam razgovarao, siguran sam da može da odgovori na više pozicija, poručio je Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Dogovoreno: Bahar popustio, Zvezda uštedela!

Kako prenose mediji u Izraelu, Crvena zvezda je postigla dogovor sa bivšim trenerom Barakom Baharom oko isplata primanja. On je...

POVEZANE OBJAVE