MNOGI SU GA OBOŽAVALI: Nekadašnji plejmejker otkrio zašto nije prešao u Zvezdu ili Partizan

Vršački Hemofarm je nekada bio hit u domaćem prvenstvu i regionalnoj ligi, kada su tim činili Bobi Marjanović, Milan Mačvan, Vladan Vukosavljević, Goran Jagodnik, ali je tu bio i strašan plejmejkerski tandem koji su činili tada veoma mladi Stefan Marković i već iskusniji Miljan pavković.

Upravo su omalenog plejmejkera mnogi obožavali i pamte ga iz tog doba, a nešto stariji i iz leskovačkog Zdravlja, u vreme kada je ovaj klub bio na vrhuncu početkom ovog veka.

Nikada nije završio u Crvenoj zvezdi i Partizanu, ali je u intervjuu za “Vijesti” otkrio da je postojala mogućnosti, pre svega kada je reč o crno-belim.

Bile su dve prilike da igram u Partizanu. Odmah posle Zdravlja je bila opcija da pređem kod njih. Međutim, tada je Duško Vujošević odlučio da je bolje da napravim manji korak, pa sam otišao u Vojvodinu, koja je bila dobar tim, borila se za titulu. Druga opcija je bila posle Hemofarma, ali nismo uspeli da se dogovorimo, objasnio je Pavković.

Zvezda je tada bila prepozantljiva po nekonstantnosti i nestabilnoj finansijskoj situaciji, pa nije ni bila primamljiva opcija za ovog igrača.

Što se tiče Zvezde, nikada nisam imao njihovu ponudu. Ona je tada imala finansijskih problema, menjala timove i trenere. U tom trenutku je Hemofarm bio mnogo bolja opcija, sa većim ambicijama, igračima, koji su bili reprezentativci: Stefanom Markovićem, Milanom Mačvanom, Bobanom Marjanovićem… Bilo je realnije da odem u Hemofarm, prisetio se Pavković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Vašington zasenio Dončića i Irvinga, Dalas preokrenuo! (VIDEO)

Košarkaši Dalasa poveli su sa 2:1 u polufinalnoj seriji zapadne konferencije protiv Oklahome. Vezali su dva trijumfa, a ovaj nakon...

POVEZANE OBJAVE