NEMA MIRA NA ČIZMI: Još nije ni napustio klupu Milana, a već ima ponudu drugog italijanskog velikana!

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis razmatra mogućnost dovođenja trenera Stefana Piolija, koji će izvesno napustiti klupu Milana na kraju sezone.

Pioli je pod velikim pritiskom u Milanu jer je njegov tim zaostao u borbi za titulu prvaka Italije i eliminisan je iz Lige šampiona.

Uprkos tome što ima ugovor do leta 2025. godine, mediji na Apeninima tvrde da će Pioli napustiti San Siro na kraju sezone. Kao moguća zamena najglasnije se pominje Antonio Konte.

Kako prenosi Il Matino, De Laurentis je veliki fan Piolija i razmatra opciju da ga dovede na leto umesto Valtera Macarija. Predsednik Napolija posebno ceni Piolijev fleksibilan način rada i uspeh koji je ostvario na klupi Milana.

Inače, Pioli je jedan od najplaćenijih trenera u Evropi, više nego što su u Napoliju naučili. On trenutno u Milanu zarađuje oko četiri miliona evra godišnje, više nego što su u Napulju imali Lućano Spaleti (2,8 miliona) i Rudi Garsija (tri miliona).

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE