Pobeda u Ivanjici: Partizan sa igračem manje sačuvao prvo mesto!

Javor: Manojlović, Dolmagić, Kopitović, Leandro, Miletić, Dukure, Petrović, Bosić, Gojković, Milošević, Bajere

Partizan: Jovanović, Filipović, Stojković, Marković, Antić, Ovusu, Natho, Kalulu, Zahid, Trifunović, Saldanja

U okviru prolećne premijere i 20. kola Superlige Srbije, fudbaleri Partizana su savladali Javor u Ivanjici rezultatom 1:0. Jedini gol na meču postigao je Saldanja.

U prvih 10. minuta nije bilo izglednih šansi. Crno-beli su pokušavali da stvore šansu pred golom domaćina. Nije im to uspelo za nogom tokom 20. minuta u prvom delu.

Prvu iole opasniju šansu, Partizan je propustio u 23. minutu. Udarac Saldanje je izblokiran. Pre toga je Kopitović dobio prvi žuti karton na utakmici u oba tima.

U 32. minutu je Dukurea zamenio Marjanović nakon sudara sa Trifunovićem. Kod crno-belih su požuteli Natho i Ovusu u razmaku od dva minuta. Domagić je u 45. minutu šutirao preko gola. Ni u dodatnih 7 minuta nije bilo promene rezultata. Saldanja i Natho su pokušali, ali se na odmor otišlo bez golova.

Na startu drugog poluvremena, Stojković je ušao u sredinu, pomerio loptu, a faulirao ga Leandro Pinto. Crno-beli su tražili žuti karton, ali ništa od toga. Sedam minuta kasnije Natho je imao šansu, loptu je zakačio Pinto i umalo prevario Manojlovića ali ni od toga nije bilo ništa. U 62. minutu, Partizan je poveo, Antić je izveo aut, Nikolićev prvi kontakt sa loptom, spojio je Saldanju sa loptom. Brazilac petom za 1:0.

Nakon toga je opao ritam utakmice, Antić je zaradio drugi žuti karton, odnosno crveni i isključen je. Partizan je bio sa igračem manje.

Ipak do kraja meča nije bilo većih uzbuđenja pa je rezultat ostao nepromenjen, a Partizan je ostvarioo važnu pobedu u gostima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE