Pobeda u Ivanjici: Partizan sa igračem manje sačuvao prvo mesto!

Javor: Manojlović, Dolmagić, Kopitović, Leandro, Miletić, Dukure, Petrović, Bosić, Gojković, Milošević, Bajere

Partizan: Jovanović, Filipović, Stojković, Marković, Antić, Ovusu, Natho, Kalulu, Zahid, Trifunović, Saldanja

U okviru prolećne premijere i 20. kola Superlige Srbije, fudbaleri Partizana su savladali Javor u Ivanjici rezultatom 1:0. Jedini gol na meču postigao je Saldanja.

U prvih 10. minuta nije bilo izglednih šansi. Crno-beli su pokušavali da stvore šansu pred golom domaćina. Nije im to uspelo za nogom tokom 20. minuta u prvom delu.

Prvu iole opasniju šansu, Partizan je propustio u 23. minutu. Udarac Saldanje je izblokiran. Pre toga je Kopitović dobio prvi žuti karton na utakmici u oba tima.

U 32. minutu je Dukurea zamenio Marjanović nakon sudara sa Trifunovićem. Kod crno-belih su požuteli Natho i Ovusu u razmaku od dva minuta. Domagić je u 45. minutu šutirao preko gola. Ni u dodatnih 7 minuta nije bilo promene rezultata. Saldanja i Natho su pokušali, ali se na odmor otišlo bez golova.

Na startu drugog poluvremena, Stojković je ušao u sredinu, pomerio loptu, a faulirao ga Leandro Pinto. Crno-beli su tražili žuti karton, ali ništa od toga. Sedam minuta kasnije Natho je imao šansu, loptu je zakačio Pinto i umalo prevario Manojlovića ali ni od toga nije bilo ništa. U 62. minutu, Partizan je poveo, Antić je izveo aut, Nikolićev prvi kontakt sa loptom, spojio je Saldanju sa loptom. Brazilac petom za 1:0.

Nakon toga je opao ritam utakmice, Antić je zaradio drugi žuti karton, odnosno crveni i isključen je. Partizan je bio sa igračem manje.

Ipak do kraja meča nije bilo većih uzbuđenja pa je rezultat ostao nepromenjen, a Partizan je ostvarioo važnu pobedu u gostima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Još jedan srpski košarkaš se pominje kao kandidat za prvu rundu NBA drafta, porede ga sa Avdijom!

Nikola Topić već godinu dana važi za igrača koji je kandidat za jednu od najviših pozicija na predstojećem NBA...

POVEZANE OBJAVE