Arsenal snažno “zakucao” Čekićare! (VIDEO)

Fudbaleri Arsenala kao i prošle sezone vode vitku za titulu u Premijer ligi, a na tom putu su “pregazili” Vest Hem na gostovanju sa 6-0!

Već na poluvremenu gosti su vodili sa 4-0, a svi golovi postignuti su u razmaku od 15 minuta u završnoj fazi prvog dela.

Vilijam Saliba je doveo Tobdžije u vođstvo u 32. minutu, a Saka je u 41. sa penala duplirao prednost.

Da se Čekićarima ne piše dobro najavio je Gabrijel golom samo tri minuta kasnije, kada je Deklan Rajs upisao svoju drugu asistenciju. Ni tu se nisu fudbaleri Arsenala zaustavili, pošto je Trosar u drugom minutu zaustavnog vremena prvog poluvremena povisio na 4-0!

I u drugom poluvremenu su golovi postignuti na “blic”. U 65. minutu petardu je “bacio” Saka svojim drugim golom, a ovom prilikom je Edegard upisao drugo završno dodavanje.

Samo dva minuta kasnije svoju statistiku je upotpunio i Deklan Rajs, koji je psole dve asistencije postigao i sam gol za konačnih 6-0.

Arsenal je sada na 3. mestu sa 52 boda, dva manje od vodećeg Liverpula i sa istim brojem bodova kao i drugoplasirani Sii, koji ima utakmicu manje.

Vest hem je ovakvim porazom šokirao svoje navijače pošto imaju savim dobru sezonu, pa su sada osmi na tabeli sa 36 bodova, koliko ima i Njukasl Junajted na mestu iznad njih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZANIMLJIV RAZLOG: Posle eliminacije u PO, košarkaš Milvokija odbio intervju (VIDEO)

Košarkaši Milvokija zaustavljeni su u prvoj rundi plej-ofa NBA lige. Šampioni iz 2021. godine poraženi su sa 4:2 od Indijane. Jedan...

POVEZANE OBJAVE