JUNAKINJE NAŠE REPREZENTACIJE PORUČUJU: Budite uz nas, daćemo maksimum protiv Australije!

Srpske košarkašice noćas su hrabrom igrom savladale domaćina Brazil i sudije na kvalifikacionom tirniru za Olimpijske igre, a večeras od 21 sat sledi odlučujući duel sa strašnim timom Australije, koja je tradicionalno jedna od najvećih velesila u ženskoj košarci.

Šta je potrebno našim devojkama za odlazak na najvažnije takmičenje možete pročitati OVDE.

Junakinja u odlučujućim momentima bila je cantar našeg tima Dragana Stanković, koja je bila veoma precizna u šutu sa distance i borbena u skoku.

Utakmica je bila vrlo teška, pred mnogo publike, bilo je zadovoljstvo igrati ovde. Posle prve utakmice u kojoj smo bile loše, probudile smo se i dale sve od sebe. Bilo je jako teško, ali imale smo bolju energiju i zato smo dobile utakmicu, izjavila je Stanković.

Ona je svojevremeno odigrala veoma hrabro u jednoj od najvećih pobeda naše reprezentacije u istoriji na Olimpijskim igrama 2016. godine u Riju, kada smo ih izbacili iako su bile veliki favorit. Dragana je tada morala da vodi duele sa nezaustavljivom Liz Kembidž, ali je bila veoma hrabra, a i sada veruje u pobedu.

Već smo igrali protiv Australije, znali smo da će i ova utakmica biti jako zahtevna fizički. Pripremićemo se, videćemo kako će sve izgledati, nadam se da ćemo pobediti, izjavila je Dragana.

Pored nje, najzaslužnija za noćašnju pobedu svakako je bila plejmejker naše ekipe Ivon Anderson.

Utakmica je bila jako teška, pred punom dvoranom, koja je bodrila svoj tim i srećna sam što smo pobedile. Očekuje nas meč protiv Australije, koja se već plasirala na OI, mi ostali se borimo za to. Odmorićemo se, sakupiti energiju i boriti se. Budite uz nas, daćemo maksimum, poručila je Anderson.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE