NEDELJA JE TVOJ SREĆAN DAN: REGISTRUJ SE I PREUZMI 4.000 DINARA!

Ne postoji bolji tajming za zabavu od vikenda. Period kada većina ljudi odmara od naporne nedelje sada će vam biti još slađi. Pitate se zašto? Odgovor na to pitanje vam daje Meridian!

Ukoliko se danas REGISTRUJETE na MESTU NAJBOLJE ZABAVE očekuje vas poklon od 4.000 DINARA! Da stvar bude bolja, ovaj dar možete iskoristiti kako za sportsko klađenje tako i za slot igre.

Kada vam ovaj iznos bude uplaćen, predlažemo vam da posetite sekciju “slotovi” na sajtu meridianbet.rs i odaberite savršenu igru za početak pustolovine.

Nedelja je dan bogate sportske ponude. U fokus stavljamo dva meča. Ne pamti se da je Aston Vila bila u boljoj formi, a danas na Vila Park stiže Mančester junajted koji pokušava da se dokopa jednog od mesta koja naredne sezone vode u evro takmičenja.

U okviru italijanske Serie A, Milan dočekuje Napoli. Luka Jović će pokušati da nastavi sjajnu golgetersku seriju u duelu sa napolitancima. I ova dva meča se mogu naći na vašem BESPLATNOM TIKETU!

S toga, ne čekajte. Registrujte se u Meridianu i uživajte u ludoj vikend avanturi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević izneo očekivanja pred duel sa Vojvodinom, govorio i o bivšim igračima Zvezde u redovima rivala

Nakon dve uzastopne pobede u Večitim derbijima protiv Partizana, fudbaleri Crvene zvezde sutra od 17.30 gostuju Vojvodini u utakmici...

POVEZANE OBJAVE