OGROMNA CIFRA: ABA liga dobila novu ponudu od Dubaija

Namera Dubaija da uđe u Jadransku ligu je i više nego ozbiljna, a o tome odluku tek treba da donesu klubovi koji su vlasnici ABA lige.

Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, Dubai je ‘podigao ulog’ i na sto stavio 4.500.000 dolara, što bi kroz sponzorske ugovore uneo u ligu za učešće u naredne tri sezone! Podsetimo, prvobitna ideja bila je da klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata plati 3.000.000 za dve godine, ali je sada računica drugačija, odnosno postoji spremnost da se saradnja ugovori na jednu sezonu više.

Dubai bi za takmičarske 2024/25, 2025/26 i 2026/27 platio po 1.500.000 dolara, a taj novac bio bi iskorišćen da se pokriju troškovi avionskih karata za klubove učesnike, čelnike i sudija Jadranske lige tokom putovanja u Persijski zaliv u trogodišnjem periodu.

Kako se može čuti, u ponudi postoji i klauzula po kojoj bi pre isteka saradnje mogao da se produži Dubaijev ostanak u Jadranskoj ligi do pet godina. Naravno, pod uslovom da do konačnog dogovora i potpisivanja sporazuma dođe, piše pomenuti medij.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović nakon poraza: Evo šta je rekao trener Partizana

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u gostima u trećem meču finalne serije ABA lige rezultatom 82:76. Nakon poraza trener Partizana...

POVEZANE OBJAVE