Rodić: Najbolji smo tim u Srbiji

Levi vek Crvene zvezde Milan Rodić izjavio je da veruje da će njegov tim i ove sezone da osvoji Superligu i Kup Srbije.

Zvezda je trenutno drugoplasirani tim Srbije, a Rodić je pre dva dana na meču sa Voždovcem (2:1) u 20. kolu Superlige Srbije odigrao 300. meč u dresu Crvene zvezde.

-Mislim da je ogromna stvar odigrati 300 utakmica za najveći klub na ovim prostorima. Za mene ovo ima dodatnu važnost, jer sam ceo život zvezdaš i svestan sam da sam se ovim upisao u zlatnu istoriju kluba. Nema mnogo fudbalera sa toliko utakmica i trofeja u Zvezdi, tako da mi je sve ovo kruna karijere. Meni je ovo sedma godina u Zvezdi i još uvek se osećam ‘gladno’ u smislu jubileja i trofeja. Za to su najviše zaslužni navijači. I pre dva dana su napravili atmosferu o kojoj će se dugo pričati –  rekao je Rodić za zvanični sajt Crvene zvezde i dodao:

– Najbolji smo tim u Srbiji, tako da verujem da ćemo na kraju sezone biti šampioni, uz osvojen Kup. Poštujemo sve rivale, ali znamo čiji dres nosimo i da se trofeji u Zvezdi podrazumevaju. Vratio se i trener Vladan Milojević, koji je napravio velike rezultate u prethodnom mandatu i sve funkcioniše kako treba. Pozivam navijače da nastave da budu uz nas, a mi ćemo im to igrama na terenu vratiti, jasan je Rodić.

U narednom kolu Superlige Crvena zvezda gostuje ekipi Novog Pazara.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON ŠTO JE RAZBIO DENVER: Edvards se poklonio Jokiću

Košarkaši Denvera gube nakon prvog meča polufinala zapadne konferencije. Minesota je napravila brejk 106:99 za vođstvo od 1:0. Kod pobednika se...

POVEZANE OBJAVE