Udineze šokirao Juventus u Torinu, sjajna partija Samardžića (VIDEO)

U okviru 24. kola italijanske Serije A, fudbaleri Udineza priredili su veliko iznenađenje pošto su u Torinu savladali ekipu Juventusa rezultatom 1:0.

Alegri nije mogao da računa na povređenog Dušana Vlahovića, dok je drugog reprezentativca Srbije Filipa Kostića ostavio na klupi.

Usledio je šok za domaće navijače u 25. minutu, srpski reprezentativac Lazar Samardžić uputio je loptu u kazneni prostor protivnika u kojem se najbolje snašao Lautaro Đaneti i doneo svom timu prednost.

Juve je nakon primljenog gola delovao prilično bledo, mada je Milik u dva navrata pretio Udinezeu kojeg je u finišu prvog poluvremena spasio Okoje svojom odličnom odbranom.

Ređale su se prilike za večeras prilično aktivnog Poljaka koji je u nastavku meča čak i postigao gol, ali je on ubrzo bio poništen zbog ofsajda. Domaćin nije uspeo da izbegne poraz koji će biti ozbiljan udarac na ambicije da se ugrozi Inter na čelu tabele.

Nakon ovog susreta Juve je ostao drugoplasirani tim u Seriji A sa 53 boda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EKSPLOZIJA KEŠ NAGRADA: Preuzmi deo fonda od čak 2.400.000 DINARA!

Expanse Eksplozija u Meridianu ulazi u foto-finiš! Polako se približavamo završnoj fazi promocije EXPANSE EKSPLOZIJA u Meridianu. Iskoristite jedinstvenu šansu,...

POVEZANE OBJAVE