LIGA ŠAMPIONA U MERIDIANU: Četiri utakmice koje ne smete propustiti, bonusi i NAJVEĆE KVOTE  – sve na jednom mestu!

Vreme je za Ligu šampiona!

Vraća se Liga šampiona i to na velika vrata!

Dugo smo čekali na elitni fudbal, mada moramo priznati da smo uživali u Kupu afričkih nacija, pa i u ligama petice, ali sada stiže ono pravo – Liga šampiona!

U utorak i sredu nas očekuje četiri utakmice osmine finala, što znači da je pred nama pravi fudbalski spektakl. U to ime, sportska kladionica Meridian donosi najbolje uslove za online klađenje: spektakularan bonus dobrodošlice, široku ponudu i najveće kvote koje ćete pronaći!

Za početak, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite bonus dobrodošlice i zgrabite čak 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO! Nije potrebno da deponujete svoj novac, dovoljno je da kreirate i verifikujete nalog i – novac je vaš!

A, kako potrošiti ovaj bonus? Pa, već smo rekli da nas čeka Liga šampiona, tako da dileme nema – kladite se na svoj omiljeni tim i zaradite dodatan keš!

Šta je to što nas očekuje?

Kopenhagen – Mančester siti 14  1.23,

Lajpcig – Real Madrid 2.85 2.35,

Lacio – Bajern 5  1.68,

PSŽ – Real Sodijedad 1.67  5.40,

Ponuda je tu, a možete pogledati i SPECIJAL IGARA koji je pripremio Meridian, te dodatno „začiniti“ tiket i osigurati još veći dobitak! I to nije sve….

Uplati deposit, odigraj tiket sa mečom Lige šampiona i kvalifikuj se za bonus od 1.000 dinara – sve detalje promocije “Liga šampionskih bonusa” pronađi OVDE i uplovi u novu pustolovinu.

Ispratite Ligu šampiona u Meridianu i postanite novi ŠAMPION KLAĐENJA!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAKAV ‘ŠAMAR’: Juventus je ovako nešto napravio samo tri puta u zadnjih 50 godina

Maks Alegri tek je treći trener kojem je Juventus uručio otkaz tokom sezone u zadnjih 50 godina, prenose apeninski...

POVEZANE OBJAVE