Crnogorski ultrasi ne žele Ivanića: Oštro saopštenje navijača Crne Gore

Velika bura se podigla u Crnoj Gori nakon izjave selektora fudbalske reprezentacije te zemlje Roberta Prosinečkog da želi da vrati Marka Ivanića.

Da podsetimo, Mirko Ivanić je odbio da igra za reprezentaciju Crne Gore kada je na programu bila utakmica protiv tzv. Republike Kosova u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Tada su on i Filip Stojković, zajedno sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem odbili da igraju prijateljsku utakmicu protiv tzv. Kosova, a Fudbalski savez Crne Gore ih izbacio iz reprezentacije. Od tog trenutka više nije pozivan među “sokolove”, ali je novi selektor Crnogoraca Robert Prosinečki iztazio želju da ga vrati,

Odmah su na ovo reagovali crnogorski ultrasi, tačnije navijačka grupa “Ultra Crna Gora” koja se oglasila na “Instagramu”.

-Povodom glasina koje su se danas pojavile u pojedinim medijima nakon izjave selektora Prosinečkog oko eventualnog povratka Ivanića u našu reprezentaciju dužnost nam je da javno iskažemo svoj stav. Do sada se nijednom selektoru nismo mešali u odluke, sadašnji izabranik ima našu podršku, ali za izdajnike našeg dresa povratka u reprezentaciju nema! Svako odgovara za svoje odluke a naš stav je jasan – izdajnik jednom – izdajnik uvek”, piše u njihovoj oštroj poruci.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE