Ne zaboravlja crveno-bele: Kampaco pružio podršku Zvezdi pred Kup

Crvenu zvezdu očekuje Kup Radivoja Koraća, a crveno-beli brane titulu osvojenu prošle godine. Sportski direktor kluba je izneo očekivanja pred turnir u Nišu.

 – Trening imamo i putujemo odmah posle treninga za Niš, dan pred samu utakmicu (protiv FMP-a). Očekivanja su kao i svaki put, branioci smo titule, branimo trofej koji nam stvarno znači, iako neki pokušavaju da smanje njegov značaj, da umanje vrednost tog trofeja. Mislim da je svaki trofej bitan, a ovo je prvi koji nailazi svake sezone. Iako je na jednu utakmicu, ako pričamo samo o finalu, sigurno da puno donosi. Želimo da se vratimo kući sa trofejem koji je već u našem vlasništvu. Tako da… Mislim da je to sasvim dovoljno i da dovoljno govori kakve su nam ambicije i s kakvim uopšte idejama odlazimo u Niš.

Atmosfera će skoro izvesno da bude na odličnom nivou, pogotovo ako se u finalu sretnu “večiti”.

Prethodne dve sezone mislim da su bile lepe i dobre utakmice. Navijači i naši i njihovi su priredili nezaboravan ambijent kao inače što bude i mislim da je jako lepo igrati. Nadam se u nekim narednim godinama ne samo Kupu nego da ćemo i druge utakmice između Zvezde i Partizana moći da gledamo i sa jednim i sa drugim navijačima.

Takoše, otkrio je da mu se pred početak Kupa javio nekadašnji igrač Crvene zvezde, Fakundo Kampaco.

Pričali smo gore u marketingu malopre sa PR-om, pokazao sam im poruke. Juče mi je poslao poruku: “Gde si brate?” I onda pitanja: “Kad počinje Srpski kup? Interesuje se: “Je l se igra ponovo u Nišu? Ja kažem, igra se. I rekao sam mu da nam nedostaje, a on je rekao da nedostajemo i mi njemu i da ćemo imati jednog navijača više pored televizora.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda -TSC, poznati sastavi!

Crvena zvezda i TSC rivali su derbiju trećeg kola plej-ofa Super lige Srbije. Naime, trener Crvene zvezde Vladan Milojević izveo...

POVEZANE OBJAVE