Startuje borba za „Žućkovu levicu“: Kakve su kvote za osvajača KRK?

Vreme je za tradicionalni Kup Radivoj Korać!

Sada već tradicionalno, mesec februar je, kada je košarka u pitanju, rezervisan za Kup Radivoj Korać, koji će se i ove godine održati u Nišu.

Već u četvrtfinalu očekuju nas interesantni dueli, pa će tako snage odmeriti Crvena zvezda Meridianbet i FMP, Borac i Čačak 94, Mega i Vojvodina, te Partizan i Hercegovac.

Mnogi već prognoziraju da će se u velikom finalu i borbi za „Žućkovu levicu“ naći beogradski „večiti rivali“, ali bilo smo već svedoci iznenađenja u Kupu, tako da nikoga ne smemo unapred otpisati.

Sportska kladionica Meridian je odmah nakon žreba izbacila kvote za osvajače Kupa, a njih možete i sada iskoristiti za novi tiket koji vam može doneti milione. Naime, kvote koje ćete naći na meridianbet.rs su najveće koje možete videti za klađenje na Kup Radivoj Korać:

OSVAJAČ KUPA:

Partizan – kvota 1.90

Crvena zvezda Meridianbet – kvota 2.00

Mega – kvota 17

Borac – kvota 20

FMP – kvota 70

Vojvodina – kvota 120

Čačak 94 – kvota 200

Hercegovac – kvota 500

Pitate se šta ako niste korisnik Meridiana? Ne brinite, imamo rešenje i za to – registrujte se OVDE, verifikujte svoj nalog i na račun stiže 4.000 dinara bonusa dobrodošlice i to POTPUNO BESPLATNO!

Nije neophodno da deponujete svoj novac, dovoljno je da se registrujete i to je to!

Kladite se u Meridianu i uživajte u košarkaškom spektaklu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

JEDNO IME MANJE: Ragnik odbio Bajern, ostaje veran reprezentaciji!

Fudbaleri Bajerna u prvom duelu polufinala Lige šampiona remizirali su 2:2 sa Real Madridom. U Nemačkoj su izgubili titulu i...

POVEZANE OBJAVE