Holins o Zvezdi: Voleo sam svoje saigrače i trenera Radonjića!

Bivši igrač Crvene zvezde, Ostin Holins je novi igrač AEK-a.

Amerikanac je uprkos kratko periodu u Žalgirisu impresioniran radom i znanjem Andree Trinkijerija.

– Uživao sam igrajući za trenera Trinkijerija. On je jedan od velikih košarkaških umova. Bilo je dobro i uživao sam, iako je to bilo na kratko, kaže Holins za “Basketnjuz”.

Isto se može reći i za Holinsov jednogodišnji boravak u Crvenoj zvezdi 2022/22. Crveno-beli nisu ušli u top osam Evrolige, ali su uspeli da osvoje sve domaće trofeje na raspolaganju. Sam taj podatak je označio ishod sezone kao uspešan.

– To je bilo pre nekoliko godina, ali sam voleo da igram za njih. Voleo sam svoje saigrače i svog trenera Dejana Radonjića. Naša sezona u Evroligi nije bila onakva kakva smo mislili da će biti, niti onakva kakvu smo želeli. Imali smo svoje šanse u nastavku, ali osvajanje ABA lige je učinilo da bude zaista dobra, rekao je Holins.

Pošto Holinsov ugovor sa AEK-om ističe na kraju sezone, podrazumeva se da on priželjkuje povratak na mesto gde je bio u protekle četiri sezone.

– Mislim da svi momci koji ne igraju u Evroligi žele da stignu tamo. Ako se desi, desi se. Nastaviću da radim i moj fokus je trenutno da pomognem AEK-u koliko god mogu, zaključio je Holins.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Legenda Partizana jasna: Duljaj treba da ostane

Da li će Igor Duljaj ostati trener fudbalera Partizana, biće poznato nakon vanredne sednice Upravnog odbora kluba iz Humske. Partizan...

POVEZANE OBJAVE