NIJE MU LAKO: Utučeni Murinjo otkrio zašto je odbio da preuzme kormilo Portugala!

Žoze Murinjo odbio je postati selektor portugalske reprezentacije zbog angažmana u Romi, koja ga je nedavno otpustila sa mesta trenera.

‘Specijalni’ je dobio otkaz u Romi sredinom januara nakon više od dve godine provedene na klupi rimskog kluba, a u karijeri je još vodio i Benfiku, Leiriju, Porto, Čelsi, Inter, Real Madrid, Mančester Junajted i Totenhem.

Portugalac je teško podneo rastanak sa Romom, a o tome je govorio u intervjuu koji je dao legendarnom engleskom fudbaleru Riju Ferdinandu.

“To je bila odluka kluba. Morate to poštovati i tu nema rasprave. Mogu reći da je ovo nešto što me je bolelo više od drugih odlazaka, jer sam dao sve, dao sam srce.”

“Odbio sam neke primamljive ponude da bih ostao, odbio sam postati selektor Portugala. Odbio sam i klubove iz Saudijske Arabije, imao sam unosne ponude i to ne krijem. Ovo je prvi put da se osećam drugačije kad sam napustio klub”, poručio je Murinjo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srpkinja šampionka Evrope!

Srpska veslačica Jovana Arsić postala je šampionka Evrope u disciplini skif, nakon trijumfa na Evropskom prvenstvu u Segedinu. Naša...

POVEZANE OBJAVE