KRK: Zvezda ubedljivo do finala!

Košarkaši Crvene zvezde ušli su u finale Kupa Radivoja koraća pošto su ubedljivo savladali čačak 94 87:52.

Čačak 94 je bolje otvorio utakmicu i imao je vođstvo većim delom prve četvrtine. U odbrani su zatvorili reket i prepustili evroligašu šut za tri poena koji ih uopšte nije služio.

Ulaskom Miloša teodosića zvezda je došla do lakih poena preko Ilića i Mitrovića i na prvi odmor se otišlo sa 15:15.

U drugom periodu viđena je slična utakmica u prvoj polovini četvrtine, a onda Zvezda sa trojkama Jaga i Davidovca uspeva da se odlepi i na poluvreme se odlazi sa dvocifrenom razlikom 35:23.

U trećem periodu Zvezda je nastavila da pokazuje svoj kvalitet i došla je do ritma u šutu za tri poena što je dovelo da je već posle tri minuta imala preko 20 poena viška.

Sve je to dodatno stabilizovalo igru Zvezde i od tog trenutka je bilo samo pitanje kojim rezultatom će se utakmica završiti. na kraju trećeg perioda je bilo 64:37.

Nastavili su Beograđani da igraju dobro i u četvrtom peridou i napravili su vrlo blu 36 poena viška. čačak 94 nije uspevao da nađe put do koša i poena. Dalibor Ilić je imao odličnu sekvencu gde je atraktivnim zakucavanjima dao energiju svojim saigračima kao i navijačima na tribinama. Šansu je dobio i mladi Kostić koji je postigao 7 poena, dok je sa druge strane u igru ušao i mladi jakov tatić koji se takođe upisao u listu strelaca. Na kraju 87:52 za Crvenu zvezdu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE