Liverpul se ubedljivom pobedom bar nakratko popeo na vrh, Salah i Gakpo upisali po gol i asistenciju (VIDEO)

Fudbaleri Liverpula savladali su Brentford na gostovanju sa 4-1 u 25. kolu Premijer lige, i tako bar nakratko zauzeli lidersku poziciju.

Jedini gol u prvom poluvremenu postigao je Darvin Nunjez u 35. minutu, kada je u kontri lucidnim lobom savladao Marka Flikena.

Prednost je duplirao Aleksis Mekalister u 55. minutu posle ubačene lopte od strane Salaha.

Potom se Salah i sam upisao u listu strelaca i povisio na 3-0 u 68. minutu. Njemu je Gakpo spustio loptu koja je upućena od strane golmana Kelehera, a Egipćanin iskoristio lenju rekaciju odbrane, uspeo sebi da izgradi poziciju i postigne gol.

Ivan Toni smanjio je u 75. minutu na 3-1, kada nije imao težak zadatak da smesti loptu u mrežu pošto se odbila do njega nakon odbrane Kelehera.

Konačan rezultat postavio je Gakpo u 86. minutu, koji je tako – poput Salaha – uspeo da danas zabeleži i gol i asistenciju.

Liverpul je sada zauzeo lidersku poziciju sa 57 bodova, dva više od Arsenala, koji međutim trenutno igra svoju utakmcu ovog kola i vodi sa 3-0 protiv Barnlija.

Sa druge strane, Brentford je na 14. poziciji tabele sa 25 osvojenih bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE