Ko osvaja „Žućkovu levicu“? Preuzmi 5.000 DINARA i prognoziraj svog favorita!

Specijalan bonus za Kup Radivoja Koraća – registruj se i uzmi 5.000 dinara!

Finale ovogodišnjeg Kupa Radivoja Koraća donosi nam novi susret beogradskih „večitih rivala“, i to četvrti ove sezone!

Skor je izjednačen 2:2, ali stvari se razlikuju u odnosnu na prethodna tri meča – sada nijedan tim neće imati prednost domaćeg terena, što se u već dugo ispostavlja kao tas koji donosi prevagu.

Derbi u Kupu je nešto drugačije, nešto posebno – sudar Zvezde i Partizana sa podjednakim navijačkim snagama. Zato odluka o pobedniku ostaje u rukama igrača. Iako se često priča o pasošima, aktuelna sezona je pokazala da Zvezdu Partizan poenterski uglavnom nose strani košarkaši kada se preokoputa nalazi večiti rival.

Samo dvojica Srba su uspela da se nađu na listi deset igrača sa najviše poena u derbijima ove sezone. Miloš Teodosić iz Zvezde, odnosno Aleksa Avramović iz Partizana. Ostatak je rezervisan za inostrane košarkaše. Najviše poena u dosadašnja četiri derbija je sakupio Frenk Kaminski (61).

A, da li će večeras “iskočiti” neko drugi? Da li ćemo dobiti novog crno-belog ili crveno-belog junaka? Saznaćemo večeras, a do tada – možete prognozirati već sada u Meridianu ko će poneti “Žućkovu levicu” – da li će Partizan osvojiti prvi pehar u sezoni ili će Crvena zvezda Meridianbet uspeti da odbrani naslov osvojen prošle godine.

Kao što smo rekli, ovog puta je teško unapred odrediti favorita, a to kažu i bukmejkeri – kvota na pobedu čete Željka Obradovića je 1.75, dok je kvota na trijum branioca titule – 1.93.

Možete se kladiti i na POENE IGRAČA, ali pre toga  ne zaboravite da se registrujete na meridianbet.rs sajtu i verifikujete svoj nalog, jer vas čeka fantastičan BONUS ZA ONLINE KLAĐENJE od 5.000 DINARA I to POTPUNO BESPLATNO!

Povodom finala Kupa, Meridian časti sve novoregistrovane igrače, koji kreiraju nalog na meridianbet.rs uz promo kod BULLSEYE.

Ne propustite priliku da uživate u Kupu, podržite svog favorita i dodatno zaradite!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA: Indijana posle drame do vođstva u seriji (VIDEO)

Košarkaši Indijane došli su do vođstva u serijei protiv Milvokija, pošto su posle produžetka slavili 121:118. Gosti su uspeli da...

POVEZANE OBJAVE