Milojević nakon pobede pohvalio svoj tim i Novi Pazar, govorio i o mladim igračima

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su u Novom Pazaru protiv istoimene ekipe u 21. kolu Superlige.

Utiske nakon utakmice izneo je trener Zvezde Vladan Milojević

Nismo još kompletni. Čekamo da se vrati Kraso i dobiće par dana da se odmori. Hteo bih da čestitam ekipi Novog Pazara na prikazanoj igri. Ekipa sa jasnom vizijom i vidi se jasno šta se hoće na terenu. Pohvalio bih mog bivšeg kapitena Igora Matića i poželeo mu uspešnu trenersku karijeru. Dosta talentovanih mladih igrača i igrača iz Novog Pazara. Sviđa mi se taj koncept kako su želeli da igraju, rekao je Milojević, pa se osvrnuo na igru svoje ekipe:

Mi smo danas u svakom slučaju došli odlučni da dobijemo utakmicu. Mislim da taj pristup treba da imamo. Sigurno ima dosta stvari koje treba da se poprave. Nismo doneli neke taktičke detalje koje smo radili. ima tu još dosta stvari koje treba ispravljati. Imamo neke odluke koje su bile pogrešne. Sve u svemu – jako teško gostovanje, nismo primili gol, što je jako bitno, dosta dobro smo odigrali u defanzivi. Sa druge strane, pripremamao se, sledeću utakmicu opet imamo derbi sa Čukaričkim i idemo od utakmice do utakmice, istakao je trener Zvezde za TV “Arenasport”.

Govorio je i o mladim igračima, kojih je mnogo u crveno-belom taboru.

Super su, oni rade jako vredno. Pored toga imaju veliku podršku starijih igrača koji su tu. Uspeli smo da napravimo da budemo jedna porodica. Ono što mi je jako bitno je da postoji drugarstvo između njih. Oni će dobijati šansu, a na njima je da samo vredno rade, poručio je Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliko priznanje za Stamenića na Novom Zelandu

Fudbaler Crvene zveude Marko Stamenić izabran je za najboljeg mladog fudbalera Novog Zelanda. On ima 22 godine i standardni je A...

POVEZANE OBJAVE