IZNENAĐENJE U SERIJI A: Monca savladala Milan

U okviru 25. kola Serije A fudbaleri Milana izgubili su od Monce rezultatom 4:2.

Monca je u prvom poluvremenu iznenađujuće došla do dva gola prednosti i to sve pri kraju prvog dela. Strelci su bili Mateo Pesina iz penala u 45.minutu igre i Dani Mota u šestom minutu nadokande. I drugo poluvreme je krenulo loše po Milan, kada je srpski reprezentativac Luka Jović dobio direktan crveni karton. Igrao se 52. minut, kada je Jović naseo na provokaciju protivničkog fudbalera, i odreagovao grubo, prilikom čega je protivničkog fudbalera zakačio rukama po licu. Arbitar je prvo pokazao napadaču žuti karton, ali je nakon konsultacije i gledanja VAR-a, preinačio odluku i pokazao Joviću direktan crveni karton.

Nakon crvenog kartona trener Milana je morao da uvede u igru Žirua, što se ispostavilo kao prava stvar. Francuzu je bilo potrebno svega 11 minuta na terenu kako bi postigao gol, pa je to uradio u 65. minutu na asistenciju Kristijana Pulišića. Kristijan Pulišić je u 88. doneo izjednačenje, međutim Monca se brzo vratila. Monca je do nove prednosti došla prekoa Vorena Bonda u 93. na asistenciju Danijela Maldinija, a Lorenco Kolumbo je u petom minutu nadoknade postavio konačan rezultat.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE