POVELA SE PRIČA O DRŽAVNIM PROJEKTIMA: Zvezda odmah reagovala, stigao redovan pregled prihoda

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet pobedili su u finalu Kupa Radivoja Koraća Partizan.

Slavili su sa 85:79 za 13. Žućkovu levicu u istoriji. Nakon meča, na konferenciji za medije se trener crno-belih Željko Obradović dotakao toga da li je Partizan državni projekat.

U međuvremenu, oglasio se osvajač KRK kratkim obaveštenjem i uvidom u pregled redovnih prihoda.

KK Crvena zvezda Meridianbet kao daleko najtransparentniji klub na ovim prostorima, i ove godine u vreme odigravanja završnice Kupa Radivoj Korać daje na uvid javnosti detalje svog finansijskog poslovanja! Ovoga puta svi zainteresovani, a na prvom mestu Zvezdaška i kompletna sportska javnost mogu da pogledaju sve stavke i kompletnu strukturu prihoda KK Crvena zvezda Meridianbet zaključno sa 31.12.2023. godine (počev od 2011. godine): Prihode od grada Beograda i Republike Srbije (41 procenata učešća), prodaje sezonskih i dnevnih karata, sponzorskih ugovora, Evrolige., napisali su crveno-beli uz priloženu fotografiju.

Takođe, kao podsetnik na sledećim linkovima možete pogledati i sve prethodne izveštaje KK Crvena zvezda Meridianbet kao klub javno objavljujemo već nekoliko godina na zvaničnim platformama kluba (a uvid u dokumentaciju od 2011. godine imaju članovi Skupštine i upravni organi Kluba)!, zaključuje se u objavi Zvezde.

Crveno-beli prvi meč posle Kupa igraju 1. marta protiv Bajerna u Minhenu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Uspavanka na derbiju u Torinu i podela bodova (VIDEO)

Fudbaleri Milana i Juventusa igrali su bez golova u derbi susretu 34. kola Serije A. Borba za titulu je...

POVEZANE OBJAVE