Crvena zvezda se oprostila od Mijatovića: Postigao ono o čemu maštaju Zvezdina deca

Jovan Mijatović danas je i zvanično potpisao za američki Njujork Siti, pa je napustio Crvenu zvezdu nakon samo godinu i po dana u prvom timu.

MIJATOVIĆ NAKON RASTANKA SA ZVEZDOM: Nisam očekivao da će doći ovako brzo, ali neko je planirao drugačije…

Iz Crvene zvezde su se oprostili od izdanka svoje škole objavom na Tviteru.

Fudbaleri koji su ponikli u našem klubu ostavljaju poseban trag u srcima navijača. Jedan od njih je i Jovan Mijatović koji će nakon 10 godina napustiti Crvenu zvezdu, ali će ostati u srcima zvezdaša, jer smo uz Zvezdinu decu do kraja života. Njegova posvećenost, strast i neizmerna predanost crveno-belom dresu ostavili su neizbrisiv trag u srcima svih koji prate Crvenu zvezdu. Jovan nije samo fudbaler – on je oličenje snova i ambicija svakog mladog igrača koji sanja o tome da zaigra za Crvenu zvezdu.

Osvojio je duplu krunu, igrao Ligu šampiona i postigao ono o čemu maštaju Zvezdina deca sa našim klubom. Bekame, hvala na svemu i srećno u nastavku karijere. Vrata Marakane će ti uvek biti otvorena, a crveno-bela porodica će uvek biti tu za tebe. Čekamo te!, navedeno je u objavi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PROMAŠAJ AVRAMOVIĆA VREDAN FINALA: Ovako je Budućnost obezbedila majstoricu (VIDEO)

Košarkaši Partizana izgubili su protiv Budućnosti drugi meč polufinala ABA lige. Podgorički tim slavio je sa 74:73 u napetoj završnici....

POVEZANE OBJAVE