IPAK NIŠTA OD JUVENTUSA: Zidan dobio poziv uzdrmanog velikana koji ga želi pod svaku cenu!

Bajern je sinonim za nemački fudbal. Najuspešniji klub te zemlje dominira godinama, ali ti slavni dani trenutno su u senci nezapamćene krize koja se nadvila nad klub iz Minhena.

Nakon teškog poraza na gostovanju kod vodećeg Leverkuzena (3:0), te izgubljenog prvog susreta osmine finala Lige šampiona kod Lacija (1:0), usledio je novi veliki šok.

Bajern je poražen i od skromnog Bohuma (3:2) u Bundesligi za treći poraz u nizu. To mu se poslednji put dogodilo na proleće 2015. godine.

Sve su glasnije spekulacije o tome da Tomas Tuhel neće dočekati godinu dana na kormilu Bajerna. Kandidata za njegovu zamenu je puno, a “Corriere dello Sport” sada donosi informaciju da je jedan od favorita za preuzimanje klupe bavarskog velikana čuveni Francuz Zinedin Zidan.

On je bez angažmana još od 2021. godine nakon što je napustio kormilo Real Madrida gde je bio vrlo uspešan, a do sada ga niko nije uspoo dovoljno zainteresovati za novo aktiviranje, iako se često povezuje s torinskim Juventusom.

Prema pisanju italijanskog lista, čelnici Bajerna su Zidana kontaktirali i pre dvoboja osmine finala Lige šampiona protiv Lacija uprkos tome što su javno stali iza Tuhela.

S obzirom na Bajernovu situaciju u Bundesligu i vrlo negativnu atmosferu u celom klubu, očigledno ne žele čekati kraj sezone već novog trenera žele odmah, a Zidan je slobodan i osim toga čovek koji provereno zna da vodi velike ekipe.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Panter otkrio koje mečeve prati u četvrtfinalu Evrolige

Kapite Partizana Kevin Panter imao je sjajnu rolu u pobedi njegovog tima protiv Budućnosti. Jedan do najboljih košarkaša u Evroligi...

POVEZANE OBJAVE