FUDBALSKA FEŠTA U MERIDIANU: Kladi se na Ligu šampiona i osvoji kartu za EURO!

Liga šampiona je pred nama!

Utorak i sreda – dani su rezervisani za Ligu šampiona i novi fudbalski spektakl!

Koplja će ukrstiti večeras PSV i Borusija Dortmund, te Inter i Atletiko Madrid, dok nas u sredu čekaju i dueli Napolija i Barselone, odnosno Porta i Arsenala.

Jasno je da nas čeka mnogo uzbuđenja, a da sve bude još zanimljivije – pobrinula se sportska kladionica Meridian, koja sve novoregistrovane igrače i ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu časti sa 4.000 dinara bonusa dobrodošlice!

Sve što je potrebno da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i verifikujete svoj nalog – i to je to! Nije potrebno da deponujete svoj novac – dovoljno je da se registrujet i na vaš račun stiže 4.000 dinara POTPUNO BESPLATNO!

Naravno, možete istražiti ponudu slot igara, ali kao što smo rekli – ovo su dani rezervisani za Ligu šampiona i zato vam u nastavku donosimo nekoliko predloga za klađenje:

INTER – ATLETIKO MADRID, kec 1.80

Utorak, 21:00

Italijanima se mora odati priznanje za formu u kojoj se nalaze već neko vreme, računajući sva takmičenja – u poslednjih deset utakmica imaju čak devet pobeda. „Okliznuli“ su se jedino na gostovanju Đenovi u okviru Serije A, ali zaista imaju čemu da se nadaju u nastavku sezone. Na drugoj strani, Atletiko Madrid je zaista nepredvidljiv u poslednje vreme – porazi od Sevilje i Atletiko Bilbaa ne ulivaju preveliku nadu. Kada se radi o međusobnim susretima – ova dva tima već dugo nisu odmerila snagu, 2018. godine slavio je Inter (1:0), dok je davne 2010. godine slavio Atletiko (2:0).

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trener najavio veliku ulogu srpskog košarkaša u NBA ligi, govorio i o nastupu za reprezentaciju

Košarkaši Majamija nisu uspeli da ponove uspeh iz prethodne sezone, kada su u finalu NBA lige poraženi od Dnevera....

POVEZANE OBJAVE