NE MOŽE PROTIV SEBE: Zidan odbija Bajern iz istog razloga zbog kojeg je ‘ohladio’ i Mančester Junajted

Bajern prolazi kroz rezultatsku krizu i u nizu je od tri uzastopna poraza, te je Tomas Tuhel na žestokom udaru kritika jer navijači traže njegovu smenu.

Čelnici bavarskog giganta ne žele da donose brzoplete odluke dok ne budu imali adekvatnu zamenu za Tuhela. S Bajernom se povezuju brojna velikana trenerska imena, a na popisu je i Zinedin Zidan.

Međutim, nemački mediji ističu da postoje mali izgledi da legendarni Francuz preuzme Bajern i to zbog izjave koju je dao prie nekoliko godina kada je govorio kakvi uslovi moraju biti ispunjeni da bi seo na klupu nekog kluba.

Osim toga što mu mora biti prezentovan jasan projekat i da ima igrački kadar koji je spreman za najveće domete, Zidan ima još jedan uslov, a to je da govori jezik koji prevladava u svlačionici što je u ovom slučaju nemački.

Zidan je ranije u nekoliko navrata naglašavao da ne bi trenirao klub u kojem prevladava jezik koji on ne govori najbolje zbog čega je odbijao ponude iz Engleske, konkretno Mančester Junajteda.

Nemački jezik ne govori definitivno zbog čega je čini se nemoguća misija da on bude novi trener Bajerna.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROŠTAJ OD MADRIDA: Sjajni Čeh izbacio Nadala!

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati četvrtfinale mastersa u Madridu. Poražen je sa 2:0 od Čeha Jirija Lehečke pred domaćom...

POVEZANE OBJAVE