Pavkov na promociji u Čukaričkom govorio o predstojećoj utakmici protiv Zvezde

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Milan Pavkov promovisan je danas u Čukaričkom, čiji će dres nositi u narednih godinu dana.

On se tako vraća u Superligu nakon godinu i po dana u Saudijskoj Arabiji.

Prošao sam čitav trenažni proces u Abu Dabiju sa sada već bivšim klubom Al Fejhom. Imao sam kratku pauzu, radio sam individualno. Nadam se da ću uskoro biti maksimalno spreman i da ću moći da pomognem ekipi. Verujem da mi je potrebno nekih sedam dana adaptacije, želim što pre na teren, poručuje visoki napadač.

Neke od novih saigrača je već poznavao.

Upoznao sam sve momke, obavio razgovor sa šefom, odradio prvi trening. Neke od novih saigrača sam poznavao i odranije. Prvi utisci su pozitivni, verujem da će tako i ostati. Ekipa je mlada, voljna da radi i što je najbitnije želja rezultata. Uz nekoliko iskusnih igrača to je jedna zaokružena i zdrava priča, smatra Pavkov.

Debi možda usledi već protiv svog bivšeg kluba Crvene zvezde za vikend.

Prvi cilj je da se što pre spremim, želim da budem na nivou na kojem treba da budem. Da li će to biti dovoljan period do meča sa Crvenom zvezdom, videćemo u narednim danima, ostao je zagonetan novi napadač Čukaričkog.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE