Na pomolu povratak u bivši klub: Dalo odlazi iz Asvela!

Nekadašnji košarkaš Partizana Boris Dalo se zvanično rastao sa Asvelom. Kako prenosi BeoBasket, on će utočište pronaći u Strazburu.

Bivši košarkaš Partizana je tokom sezone 2019/20 već branio boje Strazbura.

Stigao je kao privremeno rešenje zbog povreda u ekipi, ali se dobro pokazao pa je ostao do kraja takmičarske godine i na 39 utakmica prosečno beležio 6,9 poena, 4,5 skokova i 3,1 asistenciju.

Delovalo je još da će tokom Pocekovog boravka napustiti klub, ali ga je Toni Parker “spasao” (mada se sad to i ne može tako reći).

– Kada je hteo da precrta Borisa Daloa, rekao sam da ne može. Šta onda kada bi se Nando De Kolo, Šarl Kaudi ili neko treći povredio, a već smo najstariji tim u Evroligi? Nije bio moguće. Rekao sam mu da pogleda neke Borisove mečeve, objasnio mu da je igrač koji može da igra na pozicijama od jedinice do trojke, da je imao sjajne mečeve u dresu Šolea. Kada videte koliko mu nije verovao, kao ni Embajeu i Noamu, dođe mi da pomoislim da ih nikada nije video kako igraju, pričao je Parker po rastanku sa italijanskim stručnjakom,

Nije se novom promenom trenera promenila Daloova situacija pa će on ipak napustiti klub iz Francuske.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE