Potvrđeno: Zvezda pregovara sa Kalinićem, želja su još dva reprezentativca!

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović pričao je gostujući u podkastu “Luka i Kuzma” o planovima za narednu sezonu.

– Mi smo zainteresovani za iduću godinu za potpis Nikole Kalinića. Radimo na tome. Što se tiče njegovog odlaska, kasnili smo mu 4-5 plata, čovek je čekao i na kraju otišao u Barselonu. Radi se koliko može, poštujući da je on igrač Barselone. Ima tu još naših igrača koje bismo mogli da vidimo naredne sezone. To što radimo, radimo sa Sferopulosom. Jeste Stefan Jović jedan od razmišljanja, ali videćemo, rekao je Čović i dodao da je Zvezda zainteresovana i za mladog Nikolu Jovića.

– Nas interesuje i Nikola Jović. Želim mu svaki uspeh u NBA ligi, ali ako tamo ne bude igrao voleo bih da ga vidim ovde. Petrušev što je otišao u Olimpijakos, nije tu naš propust, mi bismo mu dali isto toliko.

– Gedraitis? Videćemo. Mii imamo još utakmica u EL i u ABA ligi. Videli ste Zvezdu u Podgorici koliko smo povreda imali i morali smo da izvršavamo doselekciju tokom sezone.

Prati se i status Vasilija Micića u NBA ligi.

– Isto se prati. I mi bismo Vasu voleli ako se vraća iz NBA ligi. Ali, to je mnogo veliki ugovor. Pitanje je i fizičko pitanje Vase.

Istina je da je dolazak Tornike Šengelije bio blizu.

– Šengelija je bio blizu. Imali smo kontakte, on se opredelio da ostane veran Virtusu još ovu sezonu. Žao mi je što je Dobrić otišao jer tu je napravljena neka vrsta nesporazuma. Iste uslove smo mu nudili, ali menadžer Zoroski ga je odveo tamo. Promenio je agenciju, bio je pre Miško. Dao je mnogo Zvezdi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SA JEDNOG NA DRUGI POSAO: Saša Ilić pronašao novi klub!

Srpski trener Saša Ilić bio je sa CSKA iz Sofije nadomak titule u Bugarskoj. Nakon toga se rastao sa tim...

POVEZANE OBJAVE