Đoković pričao o završetku karijere: Evo šta je rekao najbolji teniser sveta!

Novak Đoković je u izjavi za strane medije pričao o tome šta ga je motivisalo na američkoj turneji. Kako je rekao srpski teniser to je bio poraz na Vimbldonu.

Novak je tokom karijere često bio u senci Rodžera Federera i Rafaela Nadala, ali je vremenom dobijao sve više pažnje i ljubavi, naročito kako ovog dvojca ili bar Rodžera Federera, nema na velikoj sceni.

-Možda je to zato što Rodžer i Rafa nisu tamo. Osećam da dobijam više ljubavi od publike, zaista cenim i poštujem to, kazao je Novak, pa nešto kasnije dodao:

– Veći deo karijere sam igrao u neprijateljskom okruženju, ali sam naučio kako da napredujem. Ljudi misle da je zapravo bolje za mene ako me navijači ne vole. To izvlači najbolje iz mog tenisa.

Upitan je i tome kada će završiti karijeru.

– Možda će trenutak postati bliži kada prestanem da osvajam Grend slemove i kada ne budem u stanju da budem među glavnim kandidatima za velike titule. Kada mladi momci počnu da me šutiraju, onda ću verovatno početi da razmišljam i da se pitam da li da nastavim. Ali, za sada je sve u redu, zaključio je Novak

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE